Cart 0

Levering

Verzending & verzendkosten
Pakketten worden over het algemeen verzonden na ontvangst van de betaling en worden verzonden via Bpost, DHL of dpd met tracking nummer.

Verzendkosten
Alle bestellingen binnen Nederland en Belgie worden gratis verzonden.

Levertijden
Een bestelling die voor 13.00 uur is ontvangen en betaald wordt doorgaans dezelfde of eerstvolgende werkdag verwerkt en kan binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd worden. Signtools streeft altijd naar een optimale levering van jouw bestelling. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan wordt u via e-mail hiervan op de hoogte gesteld.

Signtools is niet aansprakelijk voor vertraging die veroorzaakt wordt door transport.

Bestelling afhalen
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Hamont. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak

Wanneer wordt een bestelling met brievenbuspost verzonden?
Dit zijn producten welke veilig en verantwoord in een (luchtkussen) envelop met brievenbuspost verstuurd kunnen worden en door de brievenbus passen. Je bestelling wordt met een duurzame verpakking verzonden!

Kan ik zien wanneer mijn bestelling wordt geleverd of waar mijn bestelling is?
Een bestelling welke met pakketpost wordt verzonden, kun je volgen via track & trace. Je ontvangt de track & trace code en link naar de track & trace pagina in de verzendbevestiging’s email via jouw gekozen pakketservice.

Retourneren

Hoe moet ik het product retourneren?
Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling -indien redelijkerwijs mogelijk- ongeschonden, in originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Herroepingsrecht?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Signtools.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

Het correct voor transport verpakken van de teruggezonden goederen is de verantwoordelijkheid van de klant.

De koper is verplicht te controleren of de bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Eventuele afwijking in kleuren, texturen en of modellen, voor zover acceptabel kunnen niet geretourneerd of geruild worden

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
  • Artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd
  • Artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden


Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen. Na ontvangst van deze e-mail wordt het geld binnen acht werkdagen teruggestort.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!

Kosten?

Het terugsturen van je pakje is volledig gratis. Het terugsturen van producten kan gratis met een aangeboden retouretiket. Deze kunt u per mail aanvragen.